16-08-2008

Het wel en wee in de Moulin du Gué

Maandag zijn Tom en Kim hier ook aangekomen. Dat zijn vrienden van Sander en Greet die hier samen met hen een weekje op vakantie komen. Ze hadden een fles champagne bij om onze zaak nog eens in te drinken! En dat hebben we goed gedaan! Het leek wel of we een boot aan het dopen waren! De champagne spoot uit de fles na die lange rit in de wagen en heel de ontbijtruimte zat onder de bubbels! Het was net of Eddy de koers gewonnen had! Nu weet ik hoe Tom zich soms voelt op dat podium! Poetsen dus!!!Maar ja, maandag is het zowiezo poetsdag he! We krijgen ook nog andere gasten van Retie over de vloer. Ivan en Nathalie Cools komen ons ook een weekje gezelschap houden. Maar hun aankomst hebben we iets rustiger gevierd! Anders blijven we poetsen!
Na het poetsen is het Cam-tijd! We gaan Cammen met Patricia en Jan, zij gaan ons via de web-cam kleine Warre laten zien! Zo blijven we altijd op de hoogte van alles en blijven we al die kleine spruiten kennen! En zij ons ook natuurlijk! Anders zal de Warre met nieuwjaar denken: Wie is die rare meneer die met die envelop staat te zwaaien? Hij moet toch weten wie zijne Peter is he!
Hij zag er heel goed uit dat bazeke! Fijn dat we hem nog eens gezien hebben!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...