25-06-2008

Surprise voor onze Eddy!!

Ik wist al van vorige vrijdag dat er bezoek op komst was, maar had beloofd om tegen onze Eddy niks te zeggen! Moeder Jeanne en zus Lizette en schoonbroer Jos zouden maandag naar hier komen. Ik had Eddy wel verwittigd dat we gasten hadden op de kamers en dat die maandagmiddag zouden arriveren, maar had er niet bij verteld dat het zijn moeder was! Groot was natuurlijk de verrassing toen "ons moe" ineens in het restaurant stond! De omhelzing was zo innig dat de bril van ons moe er aan moest geloven! Die hebben we natuurlijk wel weer opnieuw geplakt. Het was echt een ontroerend weerzien! Plezant dat we hen hier hebben nu! En ze hadden het getroffen want ze mochten maandagavond meteen op aperitief bij Eliane en Guy, onze vrienden hier, die hadden ons al langer uitgenodigd en wilden natuurlijk graag kennis maken met de moeder van Eddy! Het is heel gezellig geworden! Er waren nog 2 koppels uit het dorp aanwezig en het was zo 21u als we buiten kwamen! We hebben dan bij ons op terras nog gezellig buiten gegeten! Een supergeslaagde verrassing voor Eddy en een kei-gezellige avond!
Sanderendaags was onze sluitingsdag. Ons moe is met ons mee naar Bourbon-Lancy geweest, terraske gedaan en proviand gaan kopen voor de pick-nick. En Jos en Lizetten zijn met de koersfiets tot aan de voet van de Mont Beauvray gefietst. En wij zijn met de auto nadien ook naar daar gereden. We hadden in de vroege namiddag op een mooi plekje afgesproken. Daar is een groot meer met een stuwdam en een perfecte plaats voor een gezellige pick-nick en namiddagdutje! Zalig genieten!
's Avonds zijn we in Toulon sur Arroux weer lekker gaan eten. We doen natuurlijk niet liever dan met de benen onder tafel schuiven he! Daarom zijn we ook naar Bourgondië gekomen! We zitten heerlijk op terras op de oevers van de Arroux! Het is nog lekker warm buiten en we zitten onder de kastanjebomen. Lekker wijntje er bij en het kan weeral niet meer stuk! Santé! Het is al lang 12u gepasseerd als we thuis komen. We drinken nog een digestifke op ons terras en dan kruipt iedereen moe maar voldaan in zen bedje! La vie en France!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...