26-06-2008

Een rustig dagje ten huize Moulin du Gué

Iedereen heeft vandaag genoten van het zonnetje en de mooie omgeving hier. Deze morgend zijn wij met moe en Lizette gaan winkelen (de wekelijkse inkopen vooraleer de deur straks weer open gaat!) en Jos is met Guy, de man van Eliane, een fietstocht van 70 km gaan doen door de Morvan. Dat zijn al goede maatjes geworden die twee! Plezant dat iedereen zich hier zo goed voelt!
Ons moe zegt ook dat dit de beste vakantie van haar leven is! Ze leest overdag rustig een boekje op het terras! Langs dat water kan ik uren en uren zitten zei ze me. Thuis zit ik nooit buiten, dat ben ik meteen beu. Eddy en Jos hebben deze namiddag onze "chateau" in elkaar gezet. Vanaf volgende week begint de grote vakantie en gaan we regelmatig kinderen over de vloer hebben. Het is natuurlijk ook de bedoeling dat die mannen zich hier ook goed gaan amuseren terwijl mama en papa van hun glaske wijn genieten op het terras! Er wordt aan iedereen gedacht!
Lizette (het geniepig deugenietje) is aan het knutselen. De "bladwijzer" voor ons moe die ze zogezegd aan het maken was, bleek nadien een zelf geknutselde kaart te zijn voor onze huwelijks verjaardag van morgen! Wij zijn de 26e juni 16 jaar getrouwd! En nog altijd gelukkig! Hopelijk blijft het zo nog lang duren! We gaan er voor he! Bedankt nog eens voor de kaart he zus! Ik vond ze geweldig mooi! Zo verkopen ze ze niet!
Onze chateau is klaar! De kids kunnen komen! Hij staat stevig met zijn voeten in de beton, dus er mag al eens goed op geravot worden. Het gaat hier nog leuk worden in de zomer! Ik kijk er al naar uit!
Vanavond was het heel rustig in het restaurant. Wij hebben dus met de familie een goei fleske gekraakt op onze huwelijksverjaardag! Schol, en dat er nog veel mogen volgen!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Een dagje te laat blijkbaar, maar toch nog een dikke proficiat met je huwelijksverjaardag.

Pascale en Tonny.

Anoniem zei

Ik heb hier juist met moeder naar de blog gekeken.We zijn even op de Rozenberg om de kippen te verzorgen.
Ook van ons beiden nog een dikke proficiat met jullie 16 jaar huwelijkstrouw.
Vava was weer wat beter vandaag.
Lieve groetjes!
Moemoe en moeder xxx

Unknown zei

hai
Wij wensen jullie ook een dikke proficiat. Alles gaat nog altijd naar wens zo te lezen.
grtjs
luc en sabine

It's that time of the year again!!

Mijne dikke vriend mag ook terug buiten int zonneke staan. De winterslaap binnen is voorbij.   Alle tuin- en terrasmeubels buiten halen en a...