16-06-2008

Het koningspaar van Cressy sur Somme!

Gisterenmiddag was het bij onze overburen een drukte van jewelste! De straat stond vol auto's geparkeerd. En heel de oprit stond vol volk (en paraplu's want het was geen goei weer!) Henri en Hélène vierden hun 60-jarige huwelijksverjaardag! Fantastisch he! Zo lang samen zijn! Dat is niet veel mensen meer gegund deze tijd. Ze willen het daarom dus goed vieren met heel de familie er bij! En dat zijn er zo te zien een hele hoop! Na de gebruikelijke familiefoto's zet de stoet zich in gang. Het is precies een echte trouwpartij als je al die feestelijk opgetipte mensen ziet langskomen. En daartussenin een stralend paartje! Ze zien er allebei geweldig uit! Het zijn schatten van mensen! Echt een schoon koppeltje.
Hélène zwaait naar ons en iedereen die langs komt. Het lijkt wel de koningin van Cressy! Ze had speciaal voor vandaag een nieuw mooi kleedje gekocht. Ze hadden wel graag met de Cabrio naar de feestzaal gereden, maar de weergoden hebben er anders over beslist. Het zal overdekt moeten gebeuren. Spijtig wel voor hen, want ze zijn fier op die auto! Daar vandaag mee kunnen vertrekken had de kers op de taart geweest!Het was hier gisteren ook vaderdag. We hebben dus weer goed ons volk gehad in het restaurant. We hadden een speciale menu gemaakt en elke vader kreeg een flesje wijn van 25 cl cadeau. Dat werd wel op prijs gesteld. Moederdag was vorige maand ook al een succes. Dat zijn 2 datums die we mogen noteren voor volgend jaar. Dit weekend hebben de kamers ook goed volgezeten.
We hebben nu net gedaan met poetsen! Alles heeft weer zijn beurt gehad! Morgen een dagje verlof en woensdag vliegen we er weer in voor een weekje! We hebben morgen afgesproken met Bart en Marie. Hij is een vee-arts van Retie afkomstig en zij is van Arendonk afkomstig en werkt nu in Diverti-park op de receptie. We gaan dus morgen in Diverti-park een kijkje nemen en ook in de tempel van de 1000 Boedha's. Dat ligt vlak bij elkaar op een kleine 30 km van ons. Rechtover Bart en Marie is een restaurantje waar we morgenavond onze benen onder tafel gaan steken. Ik kijk er al naar uit! Het wordt weer gezellig!


Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...