12-06-2008

Den Eddy is peter geworden!!!

Deze nacht is Warre Scheltjens geboren! Onzen Eddy mag peter zijn! Geweldig! De naam Eddy komt van Eduard. En nu mag hij zelf peter zijn van ne Warre! Ik vind het een prachtige naam!
Hij heeft wel lang op zich laten wachten maar is nu dus wel een flinke brok van 3 kg 500 en 52 cm geworden! Deze avond gaan ze foto's doorsturen. Natuurlijk zitten wij hier weer met van die krokodilletranen nu omdat we er niet meteen naartoe kunnen! Maar in augustus komt hij hier al op vakantie! We kijken er al naar uit!
Hele dikke proficiat aan Jan en Patricia, en aan de moemoe's en vava's!!!!!!!!! En de groeten aan heel de familie! Geniet maar van dit goei nieuws! Het zijn de mooie dingen in het leven die het allemaal de moeite waard maken!! Dikke kus aan iedereen!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat is heel goed nieuws via de blogspot.Van hieruit mijn felicitaties aan de ouders met de geboorte van hun zoontje'Warre'.
Ook een dikke proficiat aan de 'peetoom Eddy'.
Lieve groetjes xxx

Joyeux anniversaire à nous

 Vandaag vieren we onze verjaardag. 1 Mei 2008 was de officiële opening van onze zaak. 17 jaar geleden!! Wat gaat het snel!! En zoveel gebeu...