22-06-2009

Van de Hel naar den Hemel !!

We kregen hier vorige zaterdag een paar mensen binnen die dringend nood hadden aan rust en kalmte! En dan kan ik maar 1 ding zeggen: this is the place to be!! Moeder en vader Boonen zijn België en de papparazzi ontvlucht om hier eindelijk van de storm te kunnen bekomen! Dat circus daar in België begon zijn tol te eisen en de batterijtjes waren helemaal plat! Maar nu, na een paar dagen stralen ze alweer! Het doet hun goed!
's Morgens na een lekker ontbijtje in de tuin in het zonneke liggen, of gewoon maar wat rondhangen terwijl niks moet en alles mag. Geen stress, geen journalisten, geen gazet, geen nieuwsuitzendingen.... niks van dat! Ik heb ze helemaal afgesloten van de buitenwereld!We hebben onze fietsen in de garage vanonder het stof gehaald en daar zijn ze gisteren een toerke mee gaan doen. Niet te ver, omdat zoonlief zo goed kan fietsen spreekt dat niet voor de ganse familie he ;-) Ons Agneske hoeft niet te veel bergen op haar weg! Zus Annie en schoonbroer Giovanni hebben de kilometers wel in de benen, die bollen per week heel wat af, maar hier blijft het bij een klein toerke om nog eens wat beweging te hebben.En gisterenavond met zen allen naar het Fête de la Musique in Bourbon-Lancy! Gezellig! Kermis in de stad, overal groepjes aan het optreden....veel volk op de been! Bourgogne leeft! We hebben op de kermis rondgehangen, terraske gedaan.... en voor Agnes en Dré was het heel fijn dat ze hier niet herkend worden! Incognito rondlopen op de kermis, dat is in België voor hen verleden tijd! Ze hebben er dus dubbel en dik van genoten, en dat straalde van hun gezichten af! Als verliefde pubers met zen twee de rups in! Ze hadden plezier! De stress van de voorbije weken vloog letterlijk van hun af! Wel, wij genoten evenveel van hun te zien genieten! Mijn gasten in de watten leggen en hun problemen en stress als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.... ik heb er mijn dagtaak van gemaakt! Je kan je niet voorstellen hoeveel plezier je zelf beleeft aan het "mensen content stellen"! Zien genieten, doet genieten!
Vanavond staat er een Bourgondisch dinertje op het menu en morgen gaan we met zen allen een hele dag op stap! Het zal weer plezant worden!
En toch kan den Dré het niet laten om aan de etalages van fietshandelaars te stoppen he! Toch nog een beetje werken dus! Toch zeker als het een verdeler van Ridley-fietsen blijkt te zijn! En dat nog wel in Bourbon-Lancy, zo een klein stadje! Dus, fietsers, geen paniek, er is goed materiaal in de buurt als je met je stalen ros deze kant opkomt!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...