14-06-2009

Kunstschilders gezocht voor het Festival de la Fresque!

5 juli is het hier in het dorp Festival de la Fresque. Men wil het dit jaar een Europees tintje geven en dus is men nog op zoek naar buitenlandse artiesten. Het thema dit jaar; "à la campagne". Voelt u het al kriebelen, hebt u "het" in de vingers. Droomde u al lang eens van een tentoonstelling van uw werken.... Grijp uw kans! Schrijf u in voor deelname aan het Festival de la Fresque! Deelname is toegankelijk voor zowel proffesionelen als amateurs en voor elke leeftijd!
U kan uw kunstwerken, doek op kader gespannen, via de post opsturen, de organisatie wil de portkosten vergoeden. Maar het zou natuurlijk leuker zijn indien u de dag zelf uw kunstwerk ter plaatse komt afwerken en de bezoekers u aan het werk kunnen zien. De keuze is aan u!
Maximum afmetingen: 3M x 1.50M. De werken blijven nadien eigendom van de organisatie en blijven opgesteld in het dorp gedurende het toeristische seizoen 2009! De organisatie betaald u 40 euro per vierkante meter voor de werken.
Contacteer Roger op het nummer 0033 623957243. of Roth 0033 608472831
Inschrijving tot 1 juli 2009.
Aarzel niet langer en waag uw kans!

1 opmerking:

Anoniem zei

Geachte,

Leo Lemmens is een Kempische kunstschilder die zijn eigen stijl heeft ontwikkeld 'magisch abstract realisme'.
Leo exposeert momenteel een werk in New York ter gelegenheid van het NY400 festival.
Graag hadden we u gesproken over eventuele mogelijkheden tot expositie (groepsexpositie Kempische kunstenaars ?).

Vriendelijke groeten,

Marc Van Eeckhoven
promotie visualart lemmens
00.32.476.53.07.21
www.leolemmens.be

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...