17-06-2009

Kempenaars ontdekken Bourgogne!!

Vorig jaar hebben wij met een artikel in "On the Rox", een plaatselijk maandblad in de Kempen gestaan. Daar hebben we heel veel reacties op gekregen! Fijn natuurlijk! Er was toen ook een fietszoektocht waarbij je een prijs kon winnen; een 5-daags verblijf op basis van kamer met ontbijt in onze Chambres d'hotes. Wel die winnaars van dat verblijf, Rita en Hendrik, zijn nu met hun vrienden Leo en Narda naar hier afgezakt! Ze hebben bij aankomst een goei aperitiefke gedronken om hun vakantie in te zetten en hun buikje lekker rond gegeten.
's Morgens na een goei ontbijt zijn ze de streek gaan verkennen hier in de buurt en vandaag zijn ze een flinke fietstocht van 45km gaan maken! Het is hier stralend weer! Dus gisteren hebben we met zen allen een BBQ gedaan op terras! Gezellig! En nu zijn ze aan het Rumikubben. Leo en Narda kenden het al, maar Rita en Hendrik nog niet, maar het zijn goei leerlingen! Ze zijn er al goed mee weg! Het terras staat weer klaar om seffens nog eens een lekkere maaltijd naar binnen te werken! Eens benieuwd wat er morgen weer op het programma staat! Er komen hier tegenwoordig veel Kempenaars naar Bourgogne afgezakt! En iedereen vind het hier even aangenaam! Fijn! Vorige week hadden we nog 3 mannen met de motor uit Dessel, en Sus en Erna uit Olen die kwamen fietsen, gisteren hadden we nog een koppel van de kanten van Westerlo, vrijdagavond komen er 2 volle wagens Mollenaars en de week er op krijgen we volk uit Retie! We gaan ons Kempens dialectje dus nog goed kunnen blijven "klappen" ;-)
En wij blijven natuurlijk ook goed op de hoogte van alles wat er in de Kempen gebeurd! We genieten mee met onze gasten en er wordt veel plezier gemaakt! (tussen het werken door natuurlijk he).
Groetjes aan de rest in de Kempen en ik zou zeggen..... Kom eens af he!


1 opmerking:

Anoniem zei

En wij zijn nog altijd niet geweest, een "schand" is 't!
Frits en Martine

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...