09-02-2009

Volop in de weer!

Amai, we zijn goe bezig! Eddy is enkele weekjes minder goed in vorm geweest door een kwaad griepje dat maar bleef aanhouden, en nu is hij weer zo fris als een hoentje! Hij loopt weer fluitend door de keuken, gelukkig maar, want als er zo één van de twee maar op halve kracht draait is het niet zo leuk natuurlijk. Ik heb me met schilderen wel wat bezig gehouden, maar ik was mijne "partner in crime" toch een beetje kwijt he! Maar nu zijn we weer samen actief en is alles weer veel plezanter!
En we hebben gasten op de kamers. Dus is het hier weer een gezellige boel.
We hebben onze handen vol met organiseren en inkopen doen voor het volgende weekend; Dan is hier 3 dagen "Fête de l'amour" en we hebben toch al 31 reservaties binnen gekregen. We gaan weten wat doen, want dat is een 5-gangen menuutje!! Maar het gaat wel gezellig worden! Ik ga de zaak wat decoreren in de sfeer, goei muziekske er bij, kaarskes op tafel..... Dat komt allemaal dik in orde! Der zal genoeg "Amour" binnen hangen!!!! ;-)
Groetjes en tot de volgende!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...