10-02-2009

Stevig windje!

Amai, wij hebben een grellig nachtje achter de rug! Heel de nacht heeft alles hier gekletterd en gerammeld door de wind! Zelfs de binnendeuren rammelden er van, en de luikjes gingen flink tekeer, en de reclameborden tegen de voorgevel! Man man man, ze gingen er serieus tegen!
Ik denk dat die wolf uit "de drie biggetjes" hier deze nacht tegen de gevel heeft staan blazen. Maar hij is er toch lekker niet in gelukt om ons huisje plat te leggen!
Deze nacht zijn wij een paar keer met kaarsen en zaklampen op pad geweest omdat de stroom overal uitgevallen was. En met gasten op de kamers is dit niet zo tof natuurlijk he. Zij moeten dag en nacht van alle comfort kunnen genieten. En zonder elektriciteit.....niet veel luxe he.
Dus vanmorgend aan het ontbijt waren er niet veel uitgeslapen zieltjes te bespeuren. Iedereen had wel last ondervonden van die beukende windstoten van 140km per uur!! Maar dat zijn natuurlijk situaties waar wij niet veel aan kunnen doen he. We zouden wel willen hoor, dat we het weer onder controle hadden. Maar ja, we zijn er nog goed vanaf gekomen. Er zijn geen stukken gemaakt! Als ik dan daarnet op het nieuws zag hoe het in Engeland gesteld ligt...dan zitten wij hier nog goed! En onze gasten zijn deze namiddag weer naar België vertrokken, die zitten ook in dat noodweer in de Ardennen. Hopelijk geraken ze zonder al te veel problemen veilig weer thuis!Dus we klagen niet! We houden maar een rustdagje vandaag om van die slapeloze nacht te recupereren en morgen is alles vergeten!
We moeten uitgerust zijn tegen het weekend want de reservaties voor de Valentijnsmenu blijven ook maar binnen komen. Het zullen 3 dolle dagen gaan worden! Maar dat maakt het wel allemaal spannend natuurlijk. We gaan er voor!
Groetjes en tot de volgende.

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...