05-02-2009

In Memoriam Frederiek Nolf

Als een bom sloeg het nieuws hier deze morgend in. Frederiek Nolf, ne jonge wielrenner, ne gast die volgende week 22 jaar zou worden lag vanmorgend dood in zijn bed in de Ronde van Qatar. Wat een verschrikkelijk nieuws! Ik loop er al de ganse dag mee in mijn hoofd. Dit is onbegrijpelijk! Onaanvaardbaar! Zo ne jonge kerel in de fleur van zijn leven! Wij kennen hem als ploegmaat van onze Jasper bij Beveren 2000. Daar gingen wij vroeger wekelijks mee naar de koers kijken in België. Het is gewoon te moeilijk voor woorden.
Het doet je weer stilstaan bij het leven. Hoe snel het van de ene moment op de andere kan gedaan zijn. Het doet je alles nog eens relativeren. Wat hebben wij als kleine nietige mensen te zeggen? Niks! Als het gedaan is, is het gedaan.
Daarom moeten we genieten van alle mooie momenten, dingen en gebeurtenissen die ons overkomen. Je moet niet steeds aan "later" denken, of "morgen".... Het is "nu" dat telt!
Beste familie, vriendin, vrienden en ploegmaats van Frederiek, wij wensen jullie heel veel sterkte bij dit zware verlies. Koester de vele mooie herinneringen die jullie aan hem over houden.
Het ga je goed daarboven, Frederiek. RIP

1 opmerking:

Anoniem zei

Het was inderdaad ne serieuse schok, ik ben er nog nie goed van. Het was echt ne zalige kerel, we hebben samen heel wat afgelachen in die 2 jaar die we samen hebben gereden. Onbegrijpelijk...

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...