22-01-2008

We zijn er mee weg!!

De camionettes zijn bijna volgeladen. Alles gaat mee deze keer! De boel nog opkuisen en morgenvroeg zijn we weg! We vertrekken om 10u stipt, dus wie nog eens wil komen wuiven zal rond 9u hier moeten zijn! Om 10u trekken we de caravaan op gang! Jos en Lizette gaan met ons mee rijden en ginder een paar dagen helpen! Geweldig!
We zijn dan wel een paar dagen niet via mail bereikbaar. Ik kan dus ook de blog niet bijwerken.
Vrijdag komen ze internet aansluiten, dus met alle geluk zijn we vrijdagavond weer present!
Tot dan voor meer nieuws!
Groetjes en tot ziens!
De verhuizers

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Greet en Eddy,
Wij wensen jullie een fijne reis naar jullie nieuwe huis. Daar kunnen jullie dan weer een " thuis " van maken.Jullie eigen nestje.
Heel veel succes!
Dikke knuffel, tMieke & n.Luc

Zwaai zwaai zwaai zwaai zwaai zwaai!!!!!

Anoniem zei

ik mis julie al de buurman

anky zei

Het spijt ons dat we niet naar jullie afscheidsfuif konden komen,maar van de zomer komen we waarschijnlijk wel eens langs.Nog veel succes.
De groetjes uit de Kempen.

Mario en Anky

Anoniem zei

Veel succes gewenst! Ik twijfel er niet aan dat jullie daar super gaan zitten en er (naast het harde werken) ook valle bak gaan kunnen genieten in die prachtige omgeving!

Spijtig dat we jullie op de koersen niet meer gaan zien, maar een (tour-)vakantie bij jullie zie ik in ieder geval al zitten! ;)

Groetjes xx

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...