04-01-2008

Vertrek met 2 dagen uitgesteld!

In plaats van 4 januari is ons vertrek uitgesteld tot 6 januari. Zondag dus. De mensen van de elektriciteitsmaatschappij kunnen pas maandag langskomen, en die van het water pas dinsdag. Gezien de weersomstandigheden lijkt het ons dus maar beter om ons vertrek met 2 dagen uit te stellen. Het is nu niet aangenaam om daar 2 dagen zonder elektriciteit en water te gaan zitten. We leggen ons bij de feiten neer en schuiven alles op. C'est la vie!
We hopen alleen dat ginder alles ook in orde is. Het pand staat al 1,5 jaar leeg. De elektriciteit en water zijn ook zo lang afgesloten geweest.
In onze grootste nachtmerrie hebben de muizen de bedrading stukgebeten, en is er in de vorige winter een leiding van het water gebarsten.
Maar in onze mooiste droom is er geen vuiltje aan de lucht en zitten we dinsdagavond lekker warm en kunnen we douchen zonder problemen. Het is wel heel spannend nu! Positief denken!
Alles hangt nu van die 2 basisbehoeften af. Water en elektriciteit. Dat zal bepalend zijn voor het werk dat we gaan hebben. Want als er ergens een lek ontstaan is, kunnen we nog lang gaan zoekenvooraleer we dit euvel helemaal verholpen hebben.
Dit is nu eenmaal iets wat we niet konden voorzien. Bij een verkoop van een huis wordt water en elektriciteit afgesloten, en het wordt pas weer opengesteld als het verkocht is. Ze gaan de kraan niet eventjes openzetten zodat je de leidingen eens kan testen, en bij gebreken nog snel van de verkoop kan afzien. We zijn een paar keer daar geweest, en alles ziet er in orde uit.......Dus wij durven dromen......
We hebben ginder ook nog geen telefoonaansluiting, en dus ook nog geen internet. Het ligt er wel, maar moet dus ook nog op onze naam gezet worden. We gaan dus met andere woorden een paar dagen off-line zijn. Wees dus niet ongerust als u deze blog enkele dagen niet meer ziet veranderen. We komen donderdag nog eens terug om een vo lgende vracht naar ginder te brengen en dan krijgt u uiteraard het hele
verhaal te horen! We houden u op de hoogte!!
A bientôt!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...