12-01-2008

afscheidsfeestje familie en vrienden

Gisterenavond hebben wij een afscheidsfeestje gegeven voor familie en vrienden voor we aan ons avontuur beginnen. En we hebben nog een ganse dag nagenoten van al die vriendschap en samenhorigheid van gisterenavond. Het heeft ons echt deugd gedaan om iedereen nog eens gezien te hebben voor we vertrekken. Want nu kom je elkaar zo af en toe wel eens tegen in de supermarkt of in het weekend ergens aan de toog. Maar ik denk niet dat we in Cressy vlug iemand van de oude makkers of de familie tegen het lijf gaan lopen. En daarom dus dit feestje. Om op een goede manier afscheid te kunnen nemen en niet zo maar ons boeltje te nemen en te vertrekken.
En of het een goed feestje is geworden! Iedereen was blij om iedereen nog eens te zien, de sfeer zat er weer goed in
dankzij de fantastische DJ WAP! You're the man! En het gouden vocht vloeide weer rijkelijk! We hebben onze beentjes nog eens goed kunnen uitzwieren op de dansvloer, en afspraken voor de toekomst zijn gemaakt! We gaan elkander blijven zien!!!!! Beloofd!!
Het was fijn om jullie allemaal nog eens bij elkaar te zien! We houden van jullie, en dat zal zo blijven. Of we nu in België wonen of in Frankrijk! We zien elle gère!!! Ge zijt van ons nog niet voor goed vanaf schatjes!
Maar 's anderendaags is het pijnlijk natuurlijk! Om 6u hebben we de deur gesloten, om half 8 zaten wij in ons bedje en om 11u zijn wij er weer uitgekomen om te beginnen opruimen. Daarna weer de remork en camionette volladen, want morgen zijn we weer op pad met een volle vracht. We gaan nog eens een deel meubeltjes en gerief naar Frankrijk brengen! Rusten is voorlopig nog niet aan de orde! Maar we zien het nog altijd zitten! We gaan er voor!
Tot de volgende! Heel veel dikke kussen en bedankt voor jullie liefde en vriendschap! Jullie zijn geweldig!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...