17-01-2008

Onze laatste week in België!

We zijn weer terug in België om onze laatste spullen op te halen. Het is heel raar nu te weten dat dit de laatste week is dat we hier rondlopen, dat dit ons huis nog is. Toen we naar huis kwamen zeiden we nog tegen elkaar. Dit is de laatste keer dat we daar "thuis" komen. Volgende keer als we naar hier komen, gaan we bij iemand of ergens "overnachten" en rijden we "naar huis" als we weer naar Frankrijk gaan. Raar, maar het voelt goed.
En onze Sander en Greet gaan hier wonen, dus we kunnen altijd nog eens komen kijken hoe het hier is, of was.
We hebben hier een mooie tijd gehad in dit huis, ik heb hier altijd wel graag gewoond. Maar je moet keuzes maken in je leven, en als we dat daar in Frankrijk willen gaan doen, moeten we hier alles verkopen, je kan niet alles hebben! En ik heb er nog altijd een goed gevoel bij dat we de juiste keuze gemaakt hebben.
We gaan alles en iedereen hier natuurlijk ook wel missen. Dat kan niet anders. Je hebt op die 20 jaar hier ook een heel sociaal leven, en niet te vergeten een familiaal leven opgebouwd, en dat laat je natuurlijk allemaal achter. Maar het verdwijnt daarom niet. In deze tijden van internet, GSM.... noem ze maar op al die technische snufjes, moet je elkaar niet echt "missen". Je bent ver weg, maar toch ook dicht bij elkaar. En ons moeder heeft voor haar kerstmis al een webcam gekregen, dus dat komt al dik in orde he! Als ze naar de kapper geweest is kan ik via de web-cam haar nieuwe coupe bekijken en ik kan haar laten zien welke kleuren ik op de muren gezet heb bij het verven....... Het komt allemaal dik in orde. En regelmatig vallen we nog wel eens bij elkaar binnen, wij hier, of jullie ginder. En dan kunnen we nog eens goed 'bijkletsen'!
Maar nu, inpakken en poetsen! Boven is alles al leeg, behalve op onze slaapkamer moet ik de kleerkasten nog leegmaken, maar we hebben deze week nog wel wat kleertjes nodig he. Zaterdag nog naar een trouwfeest en zondag nog een dagje op stap.....Maandag naar de ploegvoorstelling van onze Jasper zijn nieuwe wielerploeg PWS Eijssen Team in Overpelt. Ik kijk er naar uit! Het nieuwe koersseizoen nadert!
Dat wordt ons afscheid van de koers. Dat gaan we zeker missen, dat elk weekend naar de koers gaan. Die fijne zondagnamiddagen op de koers. Onze Jasper speelt met ons een paar heel trouwe supporters kwijt, maar we zullen met veel aandacht zijn carrière blijven volgen. Van al ons coureurkes natuurlijk. Onzen Tom en Bart volgen we ook op de voet. Lang leve het internet!!! En als er ene wint, knallen wij hier gewoon een fleske champagne open en vieren wij ook feest! En den Tour komt de 25e juli op 80 km van de deur, dus die dag gaan wij zeker kijken!!! Dat staat nu al vast! We hebben de Tour 4 jaar met de Mobil-home gevolgd dus zal dat ene dagje nu zeker fijn worden! Wij willen bij deze al onze coureurkes voor dit seizoen het allerbeste wensen en vooral veel plezier in al wat je doet! Als je doet wat je graag doet, komt de rest wel van zelf! Succes!!
En nu ga ik verder inpakken!! Tot een volgende!

1 opmerking:

Anoniem zei

De coureurkes zullen jullie missen,maar ik ook.Als de spanning hier ten huize Boonen weer eens te hoog kwam dan was er kort nadien een bezoekje van jullie twee met een dikke knuffel en de juiste woordjes.Maar die knuffels zetten we nu om in smskes en met de tour mag je ons verwachten!

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...