21-01-2008

Reageren op een van de berichtjes

Blijkbaar zijn er mensen die niet goed weten hoe ze moeten reageren op de berichtjes die wij hier publiceren. Voor ons is het natuurlijk altijd fijn om een reactie te krijgen, dus hier een beetje uitleg over hoe dit kan.
Onder elk berichtje vind je een regel waarin staat ..... reacties. Die regel (in het groen gedrukt) klik je aan. Je komt dan in een ander scherm waar je aan de rechterkant een kadertje vind. In dat kadertje typ je je reactie. Onder het kadertje staat een woord in kronkelende gekleurde letters. Dat woord typ je gewoon achterna in het kadertje eronder "woordverificatie". Dit is een soort controle. Bij identiteit hoef je je niet aan te melden als blogger. Je kan gewoon je naam intypen bij "bijnaam" en je reactie publiceren. Laat maar eens wat van je horen! Succes!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben blij te lezen dat jullie tradities in ere houden. Is het trouwens mogelijk om foto's van jullie verbouwingen ed te zien? maak er het allerbeste van, veel pezier nog ginder.

Anoniem zei

veel succes !!!!!, en we komen is op bezoek ! hild en eddy (asberg 15)naast de toffe buren michel en marleen

Anoniem zei

Heel veel succes gewenst! We houden wel contact via e-mail!
Wij wensen jullie het allerbeste!
Dikke knuffel, t.Mieke en n.Luc

Anoniem zei

ik ben een colega van Greet en Sander vandaag jullie mail ontvangen het ziet er goed uit veel succes rumolda van Beek

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...