19-01-2008

Nog eens een keertje naar Brussel gespoord!

Gisteren zijn we met ons twee nog eens naar Brussel geweest met de trein. Het is autosalon, en dat was bij ons jaarlijkse traditie om daar eens een dagje met ons twee te gaan rondlopen. En dit jaar dus niet anders. Tussen het verhuizen door.... Het deed wel eens deugd om eens een keer iets anders te doen! Het is een gezellig dagje geworden. Maar we gingen eigenlijk ook wel om naar de verschillende modellen mono-volumes te kijken. We zijn van plan (na de verbouwingen) om een andere auto te kopen. Eentje met meer zitplaatsen (nu maar 3!) zodat we eventuele gasten en hun bagage aan het TGV-station kunnen ophalen. We zijn naar de verschillende merken gaan kijken en hebben prijsaanvragen gedaan.... Nu een paar dagen brainstormen en overal eens luisteren hoe het zit met invoeren van wagens in Frankrijk om de goedkoopste formule te vinden. We weten nog niet goed of we hem hier nog gaan bestellen en ginder invoeren, of we beter ginder eentje bestellen meteen op Frans kenteken..... Tips hieromtrent zijn altijd welkom!!! We zoeken het nog uit!
En vandaag sporen we dus met de trein naar Antwerpen naar een trouwfeest van een nichtje van mij. We zijn de Belgische spoorwegen nog goed aan het sponseren voor we vertrekken! Maar we rijden liever met de trein zodat we allebei een wijntje bij het eten kunnen drinken en ons geen zorgen moeten maken over parkeerplaats. Makkelijk wel, het openbaar vervoer! We pikken alle feestjes nog mee de volgende dagen, nadien zal het voor eventjes gedaan zijn denk ik.
En zo zien we de familie nog eens helemaal voor ons vertrek! Gezellig.
Dikke proficiat aan Eun-Ha en Miguell! We wensen jullie een lang en gelukkig leven samen xxx

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...