06-10-2009

Aan de noordzeekuste ....

Vorige vrijdag hebben we een dagje Belgische kust ingelast! Om eens goed gaan uit te waaien en lekkere vis te gaan eten!! Vroeger gingen wij regelmatig een goei strandwandeling doen in Knokke, en dat was nu wel heeeeel lang geleden! Dus hebben we nog eens genoten van zo'n geweldig dagje kust! Het was uiteraard geen bikiniweer, maar toch was de zon lekker van de partij! We hebben een ferm uur op een bankske in de zon gezeten, en te voet van t'Zwin naar Knokke centrum gewandeld! En dat is een ferm stuk zalle! Er was wel veel wind, maar als ge wilt uitwaaien is dat natuurlijk wel nodig he ;-)Nadien nog een goei portie frit met mosselen weggewerkt! Natuurlijk!!!! Ik ben zot van mosselen en bij ons zijn ze niet zo lekker vers te krijgen he! Te ver van de zee! Dus hier moet ik mijn schade inhalen ;-) Twee dagen achter elkaar al! Ik kan er efkes tegen nu ;-) Na het eten nog eens door de winkelstraat wandelen en etalages kijken, terraske doen..... En dan naar huis langs de vismijn van Zeebrugge om verse vis te kopen! We gaan vanavond thuis nog lekker nagenieten van het zeetje! We nemen alles mee waar we het water van in de mond krijgen.... kreeft, garnalen, sprot, heilbot, paling...... het kan niet op!

We hebben ons mandje weeral vol zitten voor dezen avond! Dat wordt smullen! Een fleske champagne er bij en het is weeral feest! Dat is vakantie he;-) Zalig!!


Het zal weer wel een jaartje duren vooraleer we het zeetje nog eens zien! Dus nog een laatste blik werpen vooraleer we weer landinwaarts keren! De kop is leeg, de stress allemaal weggewaaid met de Westenwind ;-) We zijn er weeral klaar voor !!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...