28-09-2009

Groeten uit België!!

We zijn goed aangekomen in België vrijdagavond. We hebben al een deel van de familie en vrienden kunnen begroeten, Zaterdagnamiddag was er een boksmatch van neef Jasper. Zijn eerste match van zijn nog jonge carriere (na het koersen van vroeger) maar meteen heel goed gebokst! Match nul is het geworden, wat zoveel wil zeggen als een gelijke stand. Ze waren elkaar waard!!We zijn zaterdagavond al een flink stapke in de wereld gaan zetten op het jaarlijkse Retie Rockt festival waar we serieus hebben genoten van de muziek van de nieuwe groep van neef Sander, en zondagnamiddag hebben we genoten van een namiddagje koers kijken! Bij nichtje Katleen in boutique "Stripes" in Retie staat elk jaar met het WK wielrennen een groot scherm buiten opgesteld. Ideale combinatie: de papa's kijken buiten naar de koers en de kindjes amuseren zich in het springkasteel dat voor de deur opgesteld wordt terwijl de mama's binnen in de winkel naar hartelust kunnen kleren passen en kopen. Ondertussen geniet iedereen van een hapje en een drankje en een gezellige babbel met de vrienden of familie! Elk jaar weer een gezellige boel! En dit jaar waren wij dus ook weer van de partij! Tom heeft jammer genoeg het WK niet gewonnen, anders had het daar nog een mooi feestje geworden denk ik. Maar hij heeft zich wel goed laten zien en is zijn selectie voor het WK meer dan waard geweest vind ik! Proficiat Tom, goe gedaan jom!
Morgen verjaart Eddy! 44 lentes wordt hij! Dus die dag zal ook weer wel niet ongemerkt voorbij gaan he ;-) We amuseren ons goed hier in Belgenlandje!!

1 opmerking:

ted en hild zei

EEN HEEL GELUKKIGE VERJAARDAG EDDY,44 DAS NOG JONG HE!!
GENIET NOG VAN JULLIE VAKANTIE IN BELGIELAND!
Groetjes
Hild en Ted

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...