10-10-2009

Een dagje op het circuit van Zolder

De firma XOD uit Balen (www.xod.be) , mijn vroegere werkgever dus ook, nodigde ons uit om een dagje te vertoeven op het circuit van Zolder waar hun Racingteam de laatste race van het seizoen moest rijden. Een dagje bruut geweld voor ons dus! Maar daar kunnen we wel tegen. Vroeger hebben we allebei ook nog met een motor gereden!We kregen de kans om ook in de Boxen een kijkje te nemen. De Paddocks zoals ze zeggen. Daar maak je het allemaal eens van heel dichtbij mee he! Hier zie je een ploegenwissel bij het Team 848 waar een andere vriend van ons, Arie dit weekend mocht meerijden. Zo hadden we 2 vliegen in 1 klap! Die mannen rijden normaal een klasse lager, maar omdat ze kampioen geworden waren in die klasse afgelopen vrijdag, mochten ze eens een dagje van het "grotere werk" proeven en meedraaien in het team van "848". Ik wil hen langs deze weg nog eens nen hele dikke proficiat wensen met hun overwinning!


Je moet wel snel zijn als je iemand wil herkennen! Het gaat raaaaaazendsnel daar!!! En lawaai!! Gelukkig is het heel de namiddag droog gebleven. Anders komen ze wel anders door de bochten geschoven! Spannend! Een heel fijn dagje waarvan we met volle teugen genoten hebben! Nog eens bedankt voor de uitnodiging XOD-team!

Groetjes en tot de volgende!

PS Even aan de familie en vrienden laten weten dat de terugreis heel vlot verlopen is en we weer veilig en wel thuis zitten! Tot ziens bij een volgend bezoekje en veel sterkte aan al de zieken ginder! (we hebben er zo wel een paar tegen gekomen op die 2 weken )

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...