15-10-2009

Het parcours van den Tour 2010!!

Wel wel wel, de Goden zijn ons weer gunstig gezind geweest! Gisteren is het parcours van de Tour 2010 bekend gemaakt en waar is er een aankomst gepland in de eerste week, namelijk op vrijdag 9 juli???? In Gueugnon!!! Waar wij donderdags altijd naar de markt gaan! 20 km van onze deur! Zalig he! We hadden er hier al wel iets van horen "vliegen", hier in het dorp wilden ze al aan hun spandoeken voor onzen Tom beginnen schilderen ;-) Maar nu is het dus officieel bevestigd: Den Tour komt vlakbij ons dit jaar! Voor hetzelfde geld passeren ze hier voor onze deur op weg naar daar, want we kennen voorlopig enkel de grotere steden die ze aandoen, nog niet de kleine dorpjes. Maar op de kaart was wel te zien dat ze van boven komen en naar Gueugnon rijden, dat onder ons ligt, dus ze moeten hier vlakbij passeren! Spannend allemaal!!
We kijken weeral uit naar de zomer.
Maar eerst de winter nog door geraken! Hier was het deze morgend aardig koud! Een paar planten in de tuin die maandag nog stonden te schitteren in volle zon en 17 graden, lagen deze morgend met de bladeren op de grond! De vriezeman heeft ze gekild deze nacht ;-( Het was wel aangekondigd dat het koud ging worden, maar zo koud!!!! De auto was helemaal aangevroren! En dan hier langs die rivier, dat voelt nog eens veel kouder aan! De houtkachel brandt volop nu hoor! Mij gaan ze niet liggen hebben! Extra truitje aan en dikke sokken! Koning winter kom maar af.... ik ben er klaar voor! (kzal wel moeten he)

Geen opmerkingen:

It's that time of the year again!!

Mijne dikke vriend mag ook terug buiten int zonneke staan. De winterslaap binnen is voorbij.   Alle tuin- en terrasmeubels buiten halen en a...