19-10-2009

Wij zijn goe bezig......!!!

Goei weer, en dus blijven wij buiten aan het werk! Tot deze middag 14u het restaurant open gehad en dan nadien buiten in gang geschoten! Onze tuin is zoooo groot. en daar staat nog zoooooveel hout op! En wij hebben nog zooooveel nodig de volgende winters..... dus kappen he;-) Maar tegelijkertijd raakt ook alles proper. Dat stuk aan de overkant van de rivier lag nog altijd verwilderd, al sinds het begin we hier wonen. Gewoon nog geen tijd voor gehad. Maar nu raakt het helemaal opgekuist! Een extra handje er bij, en het schiet goed op! Gert is zijn gewicht in goud waard, en dat kan op dit moment tellen want hij is al serieus bijgekomen sinds hij hier bij ons verblijft ;-) Maar hij helpt dus heel goed!
Voor diegenen die al hier geweest zijn: dit is het stuk aan de overkant van de rivier! Proper he! Ge kunt helemaal tot vanachter door wandelen nu! We hebben er allerlei plannen mee, maar wat er precies uit de bus gaat komen, dat zien we achteraf wel. Dat stuk aan deze kant van de rivier ligt er nu ook nog altijd zo bij. Plannen genoeg, maar het moet haalbaar en betaalbaar blijven he ;-) Rome is ook niet op één dag gebouwd, dus we nemen rustig onze tijd om nog eens goed na te denken wat we precies gaan uitwerken.

Het grote hout in de houtmijt, en al de kleine rommel wordt direkt ter plaatse opgestookt. Lekker warm, gezellig en meteen proper! Opgeruimd staat netjes.En dit is het restultaat na een dag noeste arbeid! Onzen hof wordt nog groter!!!!! Staks ga ik er nog een paar koeien kunnen opzetten denk ik ;-) Maar dan ga ik wel eerst wat gras moeten zaaien want zo gaan die beestjes nooit dik genoeg worden!

Dus beste bengels.... als jullie volgende zomer op vakantie komen hebben jullie NOG meer plaats om te ravotten ;-) Kom maar af!!

1 opmerking:

Anoniem zei

hoi Eddie en Greet,

Leuk om hier de foto's terug te zien die we je maandag zagen maken. Het wordt inderdaad steeds mooier bij jullie. Leuk om te zien dat juliie er zo hard aan werken om jullie plek steeds mooier te maken. Wij hebben in ieder geval erg genoten deze paar dagen.

groetjes! Amanda, Jan Steven, Pip en Janneke

It's that time of the year again!!

Mijne dikke vriend mag ook terug buiten int zonneke staan. De winterslaap binnen is voorbij.   Alle tuin- en terrasmeubels buiten halen en a...