28-12-2008

Familie!

Hello beste bloggervrienden! Even laten weten dat we volop genieten van de familiebezoekjes in België en één voor één de vrienden weerzien. We gaan elke dag wel ergens op bezoek of doen eens iets leuks met de vrienden. Maar ietsje minder stressy dan vorige keer in oktober. Het is makkelijker nu omdat je met de feestdagen de familie allemaal op één dag te zien krijgt he. Je hoeft zelf niet rond te rijden. En de agenda zit niet te propvol!
Het doet nog steeds raar om hier weer rond te rijden. Zo veel huizen bij elkaar, zo veel auto's op de baan! Dat zijn wij allemaal niet meer gewoon! Maar we eten 's morgens lekkere verse pistolets met frikadellekoek of rosbief want dat hebben ze in Frankrijk niet he. En we hebben al een paar goei Belgische bierkes gedronken..... En gisterenavond zijn we in een fritbarakske een goei fritje uit een zakske gaan eten, want dat vinden we ginder ook niet natuurlijk!
En we delen pakskes uit aan de petekindjes! Plezant om te zien hoe die mannen allemaal gegroeid zijn! Het zijn stuk voor stuk gezonde brokken! Die een mooie tekening gemaakt hebben, of weer iets nieuws geleerd hebben dat ze willen laten zien..... We genieten volop!
Gisteren is moemoe 85 jaar geworden. En heel de familie was daar! We hebben voor haar gezongen en een goei stuk taart gegeten! Het was echt gezellig! Ze zag er goed uit. Het gemis van vava is erg deze dagen natuurlijk. En dat mag, met zo'n dagen denken we natuurlijk allemaal terug aan al de geliefden die we verloren hebben. Maar we koesteren de mooie herinneringen en geven ze een schoon plekske in ons hart!
En er staan nog een paar feestjes op de planning deze week! We gaan weer een schoon jaar afsluiten, en hopelijk wordt het volgende nog beter! Kan dat nog wel? NOG beter? Het zit goed!
Groetjes en tot de volgende!

Geen opmerkingen:

It's that time of the year again!!

Mijne dikke vriend mag ook terug buiten int zonneke staan. De winterslaap binnen is voorbij.   Alle tuin- en terrasmeubels buiten halen en a...