15-07-2008

volop vakantiesfeer hier!!!

De zusjes hebben hier in de tuin elke dag goed genoten van het zalige weer en de geweldige stoelen die we hier gekocht hebben! Als je daar in ligt vergeet je de wereld! De voetjes omhoog en siesta!!!! Wat is er zaliger? Ondertussen zijn ze met pijn in het hart weer naar België vertrokken! Maar we gaan ze hier vast en zeker nog eens terug zien! Ze hebben genoten! En zondag kwam hier opeens weer Belgisch volk op terras "aangewaaid"! Elly en de Vos zijn op vakantie in een dorpje op 80 km hier vandaan en ze zijn hier ene komen drinken en een ijsje komen eten met de kinderen! Heel plezant om nog eens wat volk van de Kempen over de vloer te krijgen! Er zijn die namiddag ook nog fietsers van Olen langs geweest! Die logeerden in Bourbon-Lancy en kwamen bij ons een slaatje eten en een terraske doen! Gezellig!
En in de caravan zit neef Tim met zijn vriendin en vrienden. Zij zijn op doortocht naar het zuiden waar ze een huisje gehuurd hebben voor een week. Maar ze wilden wel een paar dagen hier blijven rondhangen! In ruil voor het slapen in de caravan zullen ze hier een paar klusjes opknappen deze week. Ik kan best wel wat hulp gebruiken want het is hier aardig druk!!!! Het is volop toeristisch seizoen en de kamers zitten helemaal vol, ook het restaurant zit bijna elke avond bomvol! We mogen niet klagen!!! Dus zet ik ze elke dag eventjes aan het werk. Kamers poetsen, glazen helpen spoelen en afdrogen..... en natuurlijk hebben ze ook zelf de caravan mogen poetsen!!! Ze zien het allemaal zitten! Ze amuseren zich goed, en eten en drinken is in de buurt, dus ze moeten voor niks weg! Zwemmen kan in de rivier!!! Wat wil een mens nog meer!
En de volgende gasten zijn mijn zus en enkele kameraden! Dus ik kijk er al naar uit! We hebben elkaar alweer een paar maanden niet meer gezien! Dus het zal een fijne reunie worden!! En de 2 dochters komen ook mee! Familiefeest!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Zaterdag morgen, omstreeks 5 uur, vertrekken ook wij hier in Oud-Turnhout richting Bourgogne. Wij volgen de weg welke op jullie website als aanbevolen staat om met de motor te doen, en als ik de gps mag geloven zullen wij in de late namiddag daar aankomen. Dus zet de stoelen maar klaar, wij kijken er al naar uit.
Tot dan,

Pascale en Tonny.

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...