25-07-2008

Happy birthday Lisa!!!

Dinsdag is ons Lisa 5 jaar geworden!! De sfeer zat er van 's morgens goed in! Al de gasten wisten dat ze verjaarde dus iedereen begon te zingen als Lisa beneden kwam! Heel fijn voor haar! En Tony, een van de gasten had een tekening gemaakt voor haar om op haar plaats aan tafel te leggen en hij had het liedje van Kusjesdag van K3 klaargezet tegen dat ze binnenkwam! dolle pret natuurlijk! Ze had een kroon met een grote 5 op haar hoofd! Er stonden kaartjes en cadeautjes klaar naast haar bordje en Eddy had van bij de bakker een lekkere taart met veel chocolade meegebracht met vuurwerk op! De dag kon al niet meer stuk! Heel de dag leek het wel of Lisa de Lotto gewonnen had! We gingen naar Park Petite Robinson in Bourbon-Lancy en de zon was ook van de partij! Dat maakt het natuurlijk allemaal nog eens veel leuker he! We kochten kaartjes aan het loket en toen begon de leute!
Botsautootjes, waterbootjes, ponyrijden, waterfietsen...... het kon niet op!
En toen we 's avonds gingen eten kreeg Lisa nog een ijsje met een grote "5" op en kregen de meiden allebei een blitse kinderzonnebril van de serveerster! Het zijn toch wel een stelletje gelukzakken he!
Na een 200% geslaagde dag kroop iedereen meteen in bed bij thuiskomst! Alle kaarskes waren uit! Zowel van de groten als van de kleine sloebers! Maar het was wel kei-plezant geweest!!!!





1 opmerking:

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de vijfde verjaardag van je metekindje,Greet!
Spijtig dat ik er door omstandigheden niet bij kon zijn.Geef Lisa ook een dikke zoen van mij.Aan zusje Leen,mama en papa ook lieve groetjes.Ik wens ze een goede terugreis zondag.
Liefs xxx
moeder

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...