04-12-2007

Het aftellen is begonnen!

Het is vandaag 4 december. Over precies 1 maand verhuizen we naar Frankrijk. We hebben die dag een afspraak met de mannen van de elektriciteitsmaatschappij die dan de meters weer komen openen voor ons. Nu komt alles opeens wel heel dichtbij. We zitten met een gezonde kriebeling in onze buik. Spannend allemaal! Maar ook druk! We moeten nog vanalles regelen en doen, ons hoofd staat momenteel eventjes op springen. Maar er komt een einde aan!

Nog een kleine 3 weken werken en dan begint "de grote trek". Ik heb al heel veel ingepakt. Dingen die we voorlopig toch niet meer nodig hebben zitten al goed opgeborgen. Er is al een grote vracht naar ginder gedaan. En elke avond vul ik nog wel een doosje. Je staat er dan zelf van te kijken bij wat je allemaal weer uitkomt! Dingen die je al een hele tijd niet meer gezien hebt, die normaal altijd ergens in een donker hoekje van de kast zitten. Wel fijn, maar soms ook gevoelig en pure nostalgie! En er wordt ook redelijk wat weggegooid! Daar is verhuizen ook wel goed voor. Je rommelt eens goed in al je bezittingen en je gooit eindelijk die dingen die je toch niet meer gebruikt eens voorgoed weg, of je maakt er iemand anders blij mee.

De kerstboom krijgt dit jaar ook vakantie. Die ga ik hier tussen de kartonnen dozen echt niet opstellen. We zullen zo ook wel van de feestdagen kunnen genieten. Daar zullen de vele feestjes en etentjes die nog op de planning staan wel voor zorgen.

Geen opmerkingen:

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...