29-12-2007

De remork is klaar voor de grote trek!



De remork staat klaar voor de grote trek! Het zeil is er over dus alles wat we nu opladen blijft droog. En dat allemaal dankzij de goede zorgen en diensten van Christophe Van Hoof! Bij de meesten beter gekend als den Tittof. Nog eens bedankt he! Voor meer info: Vanhoofevents.be of info@vanhoofevents.be

Er gaat wel heel veel in nu! Daar de camionette nog eens voor en we zijn serieus geladen! Als we zo een paar keer over en weer rijden in januari krijgen we alles ginder zonder dat we een vrachtwagen moeten gaan huren. Want als je dat allemaal optelt, peage, benzine, huur.....dat wil je niet weten!

Nu zijn we hier volop bezig met de voorbereidingen van het feest van oud naar nieuw, naar jaarlijkse traditie met de ganse familie samen. Het wordt weer een fijn feestje denk ik. De broertjes zorgen voor de nodige spijs en drank en ons Jantje regelt weer het licht en de klank! Dit jaar mogen we ons aan een Breugeliaans festijn verwachten heb ik van horen zeggen. Ik krijg het water al in de mond! Het zal weer lekker zijn allemaal. Een van de zussen heeft weer een fijne kwis in elkaar gestoken om de avond in te zetten, en na twaalven zullen we de beentjes weer kunnen uitzwieren! Dat wordt weer dolle pret!

Aan iedereen wens ik ook een hele gezellige eindejaarsnacht, en voor het volgend jaar een hele goede gezondheid en dat al je dromen in vervulling mogen gaan! Het aller, allerbeste voor 2008!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...