18-12-2020

Beetje misgegokt vandaag

 Vandaag hier thuis deze ochtend vertrokken met het zonnetje. Het beloofde een mooie dag te worden dus zouden we er nog eens een dagje op uit trekken. Wij hup in de auto en op naar de wijnstreek. Nuit Saint Georges kreeg onze voorkeur. Prachtig, gezellig stadje. Pal in de wijnvelden. Prachtig om foto's te maken op zo een zonnige dag, heerlijk om te wandelen. 

Maar..... even voorbij Autun kwamen we in een hele dichte mist terecht.... en daar zijn we voor 16u niet meer terug uitgeraakt. 😒😔 In Nuit Saint Georges zagen we geen 100 meter ver, dus foto's nemen van de wijnvelden was geen optie.


In het stadje zelf viel de mist als miezerige regen op ons. We kochten een belegd broodje bij de bakker dat we op een bankje opsmikkelden. Beetje verder nog een koffie met een wafel " on the go". Maar voor de rest was het er stil en doods. Niet veel open. Mis gegokt dus, en dat trieste weer deed ook niet veel aan de stemming. Dus.... retour. 

Wij weer terug richting huis. En... je raadt het nooit. Beetje voor Autun verdwijnt al de mist en krijgen we terug zon en blauwe luchten.

 Hoera !! Auto aan de kant bij het meer. Wandelschoentjes aan en go! Nog een zalig toertje rond het meer gewandeld en toch nog blij weer naar huis. Nog net voor het donker thuis. 

Want hier in Frankrijk moet tegenwoordig alles voor 20h op stok he. Avondje in de zetel. Nagenieten van toch nog een leuk ontspannend dagje.

Geen opmerkingen:

Joyeux anniversaire à nous

 Vandaag vieren we onze verjaardag. 1 Mei 2008 was de officiële opening van onze zaak. 17 jaar geleden!! Wat gaat het snel!! En zoveel gebeu...