25-03-2019

Nog meer familie op bezoek!


Eddy was niet de enige die familie op bezoek kreeg. Ook ik kreeg mijn zus voor een paar dagjes op bezoek, samen met haar jongste dochter Tinne. En die week was het nog warmer! Supertijd gehad dus! We zijn er samen met hen een dagje op uit getrokken naar Paray le Monial.
's Middags lekker gaan eten en in de namiddag was sight seeing doen, lekker relaxed.
En aangezien wij allebei verstokte wandelaars zijn, gingen mijn zus en ik een goei wandeling maken bij ons in het dorp. Een toerke van 14 km stond op het programma! Rugzakske mee met drinken en een stuk fruit voor onderweg. En wij op pad! Zaaaaaaaaaaaaaaalig!!
Tinne en Eddy gingen een toer met de cabrio doen . Die 2 hebben zich ook geweldig goed geamuseerd. 2 handen op enen buik zalle! Ze zijn gaan boodschappen doen en hebben thuis samen pasta met pesto gemaakt met spek en champignons, heeeeeerlijk!
En die hebben ze dan halfweg de wandeling naar ons gebracht zodat we samen konden pick-nicken. Dat smaakte goed na zo'n paar uurtjes stappen!! Ging vlot binnen. Zij hebben nadien hun weg verdergezet en de Bourgondische wegen wat onveilig gaan maken en wij zijn te voet richting huis gegaan.
En 's avonds was tijd voor spellekes!! Echt gezellig dagen gehad. Blij dat ze er waren! Dat doet goed voor de moraal, als je zo nog eens wat familie in huis hebt. En de zon helpt natuurlijk ook he.
Laat maar komen! Wij zijn er klaar voor.

 

Geen opmerkingen: