11-03-2019

The Brotherhood

Zoals gezegd hadden we onlangs de broertjes van Eddy op bezoek. En dat heeft de moraal van mijn ventje echt een boost gegeven! Want er gaat toch niks boven broederliefde he!
 Sinds hij thuis is uit het ziekenhuis had hij buiten mij en de dagelijkse verpleegster nog niet veel volk gezien. Hij keek er dus echt naar uit dat zijn broers Jan en Michel een paar dagen op bezoek kwamen.
 En dat we tijdens die dagen net een supergeweldig zonnetje hadden heeft er alleen maar bij geholpen! We hebben zo genoten. Buiten eten, BBQ aan, muziek spelen in de tuin in het zonnetje.
 De batterijtjes van ons allebei zijn weer helemaal volgeladen! Je zag hem gewoon openbloeien en opleven na al die weken in zijn ziekenhuisbed! Hij heeft er echt van genoten!
 Tot de avond toe van de zon genieten, en 's avonds nog bij het kampvuur zitten. Hij zal nu wel genoeg zonne-energie opgedaan hebben!
natuurlijk hebben die lange dagen na het vertrek van de broertjes hun tol wel een beetje geëist. Hij heeft serieus moeten uitrusten en afkicken nadien want was toch een beetje over zijn limiet gegaan. Maar, hij had er zo van genoten! En dat is het belangrijkste. Rusten kan altijd nog. Van de broers genieten is tegenwoordig een zeldzaamheid. Deze dagen gaat hij nog lang koesteren!
Bedankt broertjes om langs te komen en zijn moraal helemaal weer op te krikken! Groetjes! x

Geen opmerkingen: