17-05-2019

Wij zijn klaar voor het seizoen 2019

😆Terug thuis na een deugddoend weekje bij familie en vrienden in België. Nu zijn de batterijtjes voldoende opgeladen om het seizoen te beginnen. We gaan vanaf nu echter een andere formule hanteren. Chambres d'hotes - tables d'hotes. Dit wil zeggen dat we 's avonds nog wel koken, maar niet meer voor 30 personen à la carte zoals vroeger. We gaan werken met een dagmenu vanaf nu, omdat Chef Eddy het echt wel rustig aan moet doen en ik dus veel van zijn werk zal overnemen. Maar sorry he, met de beste wil van de wereld, 30 personen à la carte in de keuken en de bediening, dat kan zelfs ik niet baas. Hahaha.
Dus, als jullie willen komen eten, bel dan minimum 2 dagen op voorhand en dan vertel ik jullie wat er gegeten kan worden en eventueel met hoeveel personen jullie terecht kunnen, en dan zijn jullie hier nog even welkom als vroeger!! Gewoon een beetje op een lager pitje zoals wij zeggen. Maar nog altijd met evenveel liefde klaargemaakt!
De gasten in de kamers krijgen uiteraard nog steeds elke avond een lekker menuutje voorgeschoteld. Dat veranderd niet.
We hopen onze vaste klantjes dus te kunnen blijven ontvangen op ons prachtige plekje met dat zalige terras!
Toujours bienvenue chez nous les amies!
En heb je zin om nog langs te komen deze zomer, maar nog niks concreet geboekt, geen nood, we hebben nog wel wat plaatsjes vrij! Tot en met 30 September 2019 kunnen jullie hier op bepaalde dagen nog wel terecht om van de prachtige natuur hier te komen genieten! Laat ons even weten via mail wanneer jullie willen langskomen (contact@moulindugue.com) en wij sturen u zo snel mogelijk een bevestiging. En dan rest alleen nog langskomen en genieten! Samen met ons.
In Oktober gaan we zelf een beetje uitrusten van de zomerdrukte, maar vanaf de Herfstvakantie zijn jullie hier ook weer meer dan welkom! Enkel met de feestdagen zijn we gesloten. Dan gaan we zelf ook een paar feestjes bouwen met familie en vrienden. Maar voor de rest zijn wij heel het jaar geheel ter uwer beschikking
 

Geen opmerkingen: