15-02-2016

Valentijnsweekend

 Afgelopen weekend hadden wij hier naar goede gewoonte ook een Valentijnsmenuutje klaargemaakt voor onze klantjes. En er is weer goed gesmikkeld. Het thema van dit jaar was "Tapa's du mer du Nord". Dus tapa's uit de Noordzee. En de decoratie was dan ook weer aan het thema aangepast. Ik heb me weer goed geamuseerd. Altijd fijn vind ik, die Valentijn. Zo eens andere decoratie, anders koken. Zorgt voor wat afwisseling he. Het was precies een echt visrestaurant, met boten en gevulde visnetten vol vis en zeevruchten (die ik zelf uit papier geknipt had). En hier en daar een hartje er tussen, want het was tenslotte toch Valentijn he.
 En ook het menuutje was een topper! Als aperitiefhapjes kregen onze gastjes hapjes met tonijn- en krabsalade. Witloofbootjes, komkommertorentjes en toastjes. Nadien waren er terrines met Sint-Jacobsvruchten en terrines met zalm en tomate-crevette met grijze garnalen. Derde bordje was een Noors visschoteltje met zalm, makreel, haring en heilbot met een lekker dipsausje met look en mierikswortel. Daarna kregen ze een lekker tomatensoepje, gevolgd door een heerlijk bordje met gefrituurde gamba's, calamares en garnaalkroketten. Laatste warme hapje was een vispasteitje vol heerlijke vis en zeevruchten!! Dan de gebruikelijke kaasschotel, hier onmisbaar he! En om in schoonheid te eindigen een heerlijk snoepbordje met Irish coffeecream, chocomousse, een mousse van quinoa met chocolade en kokosmelk, advokaat, chocoladetaart en een lekkere zoete aardbei om het "af" te maken. Bij de koffie kregen ze dan nog een chocolade zeevruchtje. Smullen en genieten van begin tot einde dus! We kregen weer heel veel goede commentaren en complimentjes en dat is altijd fijn he! Missie geslaagd dus. Succesweekend!
En als kers op de taart kregen we aan de overkant van de straat in de namiddag een pracht van een regenboog te zien! Dat maakt de dag ook "af" he! Thanks nature fot your beauty!
Het was dit jaar een beetje behelpen en vervelend met Eddy zijn gebroken duim, maar we hebben alles toch tot een goed einde gebracht. Vandaag zijn we op controle geweest naar de radiologie en op de foto's was te zien dat de breuk goed geneest. Dus dat komt allemaal weer goed he! Nog eventjes wat kalmer aan en de tijd nemen om te genezen en dan is dat zo weer achter de rug.
Heel veel groetjes aan allen. Heel veel liefde ook en dikke knuffels. Love you all xxx

Geen opmerkingen:

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...