17-11-2015

Halloween in Cressy sur Somme

Op 31 Oktober hadden we weer ons jaarlijkse Halloweenfeest in Cressy sur Somme met een Soirée Tartiflette! En het was een waar succes want de zaal zat bomvol! 140 inschrijvingen voor een dorpje van 200 inwoners, dat is niet slecht gewerkt he! We hebben eerst een lekker menuutje gegeten met een salade als voorafje en nadien tartiflette (aardappelen met spek en kaas in de oven) en een fruittaartje als dessert! Lekker!!

En als ons buikje goed volgegeten was gaf de DJ er een goei lap op en stond de dansvloer ineens helemaal vol om de beentjes nog eens goed in het rond te zwieren! Hier in Cressy kennen ze er wat van om een feestje te vieren! Iedereen is er graag bij en houdt wel van een gezellig avondje onder vrienden met een goei wijntje en een stevig potje dansen!


Het eindigt hier dan ook altijd in de vroege uurtjes! Wij hebben rond 2u de aftocht geblazen omdat de plicht 's anderendaags onder de middag riep. Toen was het Allerheiligen en dan krijgen we naar goede jaarlijkse gewoonte een paar families hier die samen naar het kerkhof gaan en dan hier 's middags komen eten. Met pijn in het hart verlieten we de feestzaal 's nachts, maar de dag nadien waren we toch blij dat we een paar uurtjes goed geslapen hadden om fit weer aan de potten te staan! We hebben het weeral gehad se!
En nu de herfst in. Groetjes aan allen xxx

Geen opmerkingen:

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...