25-01-2013

With a "little" help from our friend!!

 Maak van die "little" maar very much!!!!! Want zonder onze Guy hadden we het niet gered gisteren! We wilden die boom die vastzat in het sas er uit halen maar dat rotding zat zo vast en was zo zwaar dat we Guy moeten opbellen hebben met de Tire fort om hem er uit te halen! Dat is zo'n soort katrol met een stalen kabel waar je dan met z'n twee (Ikke en Guy) aan kan sleuren en Eddy hield ondertussen de boom in toom zodat die uit het water getrokken werd!
 We hadden een hele constructie moeten bouwen om dat rotding uit het water te krijgen! Hij werd door de stroming altijd weer terug geduwd en het was behoorlijk zwaar om hem tegen de stroom in uit het water te halen!
 Omdat hij zo groot en zwaar was hebben we hem verschillende keren moeten afzagen en opnieuw vastmaken, anders kregen we em er niet uit! Jaja, gratis stookhout van de natuur, maar we hebben er verdorie flink voor moeten werken!
 Het was al donker toen we hem er helemaal uit hadden! We zijn er vlot 2 uur mee bezig geweest! Hopelijk blijven we nu weer even van hoog water verlost want dit elke week doen is niet goed voor de rug en knoken!! Vandaag gaan we er nog veel deugd van hebben van al dat trek en sleurwerk!
 Dus Guy, nog eens een hele dikke merci voor al de hulp! We hadden het n iet klaargespeeld zonder jouw! That's what friends are for he! Als we jouw met iets van dienst kunnen zijn.... you know where to find us! Un grand merci merci merci!!!


Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...