06-03-2012

Op familiebezoek bij Neef Tom Boonen in Paris-Nice

De wielerronde Parijs-Nice passeert hier op amper 200km vandaan, en dan kunnen wij,echte wielerfans natuurlijk niet aan de verleiding weerstaan om neef Tom Boonen een bezoekje te brengen in het peloton. Zeker niet nadat hij gisteren zijn 100e overwinning als profrenner heeft gehaald!
 Maar we wilden natuurlijk ook de nieuwe ploeg, en vooral het nieuwe materiaal voor dit seizoen wel eens van dichtbij bekijken! Ziet er allemaal pico bello uit hoor! Schoon materiaal, die nieuwe fietskes! En de ploeg lijkt me in supervorm te zijn! Dat komt helemaal goed dit seizoen.
 We gaan altijd nog eens graag naar een wedstrijd kijken om nog eens oude bekenden tegen te komen! En zij zien ons blijkbaar ook nog altijd graag komen! Toen de pers in de gaten kreeg dat "Groene Tom" bezoek had, was dit het gevolg! Maar wel fijn natuurlijk! Weer mooie foto's voor in de memorybox te steken! Bedankt alvast Hugo Coorevits van Het Nieuwsblad! Mooi artikel dat je schreef, en heel mooie foto van mij en Eddy met ons neef(je) Tom! Groetjes! En misschien tot ziens in Macon als de Tour daar dit jaar passeert! Want dan zijn we weer van de partij!
 Het was al een tijdje geleden dat we Tom nog eens gezien hadden, hij altijd aan het trainen of koersen, en wij die nu in Frankrijk wonen, ik denk dat het bijna 2 jaar geleden was, van in de Dauphiné Libéré. Dus het werd nog eens hoog tijd! En we hadden een paar fleskes Crèmant de Bourgogne meegenomen om zijn 100e overwinning als Prof nog eens extra in de verf te zetten! Van die 100 hebben wij er een heel deel live mogen meemaken, heel veel mooie momenten beleefd al dankzij dat neefje van ons, en daar wilden we hem dus eens een keertje voor bedanken! We zijn blij dat we je nog eens gezien hebben kerel! En als ge nog eens in de buurt passeert (zonder heel uw ploegske achter u) dan kom je maar eens afgezakt en praten we nog eens tegoei bij he!  
Wij hebben gisteren natuurlijk zelf ook zo'n fleske "Godendrank" leeggemaakt op de overwinning. En ik heb er zo nog heeeel veel in mijne kelder liggen Tom, dus ge moet u niet inhouden! Geeft er maar een goei lap op, wij zullen wel helpen vieren! Heel veel groetjes aan allen, en succes aan alle coureurs voor dit seizoen! xxx

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...