19-03-2012

Ons lentefeest met roofvogelshow!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2822918127483.2114795.1094853802&type=1&l=7b39ff3840

Als je op deze link klikt (je kan hem ook copieren en plakken)  kan je al de foto's zien van ons lentefeest van afgelopen weekend waarbij we onze vriend Bert uitgenodigd hadden met zijn roofvogels om een demonstratie te komen geven. Misschien maak ik me er zo een beetje makkelijk vanaf, maar zo kan iedereen wel goed alle foto's van de vogels zien. We hebben een beetje pech gehad met het weer. En net op het moment waarop de vluchten en demonstratie plaatsvond, maar nadien kwam het zonnetje weer piepen en al bij al is het wat ons betreft een heel gezellige en fijne dag geweest! Veel mensen waren speciaal voor de vogels gekomen! Dat is iets wat je hier in de buurt niet vaak vind, zo'n roofvogels, en nu mochten ze zelfs poseren met de vogels op hun arm! Er zijn heeeeel veel foto's genomen dit weekend! Iedereen was content, die bui was snel vergeten. Er zijn weer heel veel frietjes gegeten en pintjes bier gedronken! Dus wij zijn ook content he :0)) Op naar volgend jaar!! Wat gaan we dan weer allemaal verzinnen??
Maar eerst en vooral wil ik een welgemeende dankuwel zeggen tegen iedereen die samen met ons zijn beste beentje voorgezet heeft om van deze dag weer een geslaagd lentefeest te maken! Allereerst Bert die met zijn vogels die hele reis vanuit Nederland naar hier heeft willen maken en de zondagnamiddag opgevrolijkt heeft met de demonstratie, Arne die Retie-jaarmarkt, vaderdag en de verjaardag van zijn vrouwke laat schieten om vader Bert hier te komen assisteren! Top !! En dan al de hulp die we kregen om de tent op te zetten, gateaux bakken, helpen bij de bediening, foto's maken, spulletjes voor mij verkopen op de rommelmarkt..... kortom, hulp alom!  En dat is fijn! Dus daarom: un grand MERCI !!!!
Vandaag was poetsdag! Ik heb de ganse dag met emmers sop rondgesleurd en het ligt er nu weer helemaal netjes bij. Dat moet ook, want vanaf vanavond zitten alle kamers hier vol voor een paar weekjes! We beginnen gewoon meteen aan ons toeristisch seizoen! Banzai !!!
Groetjes aan allen en tot de volgende! xxx

1 opmerking:

Anoniem zei

Jullie zijn wel heel dankbaar met al de hulp die jullie daar krijgen.Ik wens jullie veel moed en werklust en een prima gezonheid voor het volgende toeristisch seizoen!Lieve groetjes .

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...