10-05-2011

Een zwarte dag voor het wielrennen!



Vandaag is een rare dag! We keken vol ongeloof naar het nieuws vanavond, dat Wouter Weylandt overleden was! We hebben hem niet persoonlijk gekend, maar toch zijn carriere van dichtbij gevolgd omdat hij 5 jaar bij Tom in de ploeg gereden heeft. En als familie van een wielrenner bekijk je die dingen toch allemaal redelijk persoonlijk....
Eddy en ik hebben vanavond een kampvuur aangstoken met ons tweetjes, naast de waterval, en er zijn geen 10 woorden gezegd. Zo zijn we er van aangedaan! Het was een spirituele avond! Even stilstaan bij het leven, met al zij ups en downs. En onze conclusie daaruit is: mensen, aub geniet van elke dag alsof het je laatste zou zijn!
Beste familie, vrienden, collega's van Wouter..... heel veel sterkte bij dit ongelooflijk zware verlies! Dit valt niet onder woorden te vatten! Ik vind hier geen woorden voor!
Hoe ga je als vrouw nu hier mee om, terwijl je zwanger bent van zijn eerste kind? Hoe leg je dit uit later? Hoe los je dit op?
Heel veel sterkte, moed, begrip van de buitenwereld en vooral tijd om dit allemaal fantsoenlijk een plaatsje te kunnen geven in je leven, dat wensen wij jullie!
Gecondoleerd, Eddy en Greet x

3 opmerkingen:

DEGOUZEL ELIANE zei

UNE GRANDE PENSEE POUR CE CYCLISTE BELGE QUI VIENT DE PERDRE LA VIE EN FAISANT SON METIER SI DUR ET DIFFICILE AVEC COURAGE , ET QUI LAISSE SA FAMILLE DANS LA PEINE . CONDOLEANCES A SA FEMME ET SA FAMILLE .
ELIANE ET GUY , LES AMIS DE EDDY ET GRETT MELIS . FRANCE -
QUI SE PASSIONNENT POUR LE CYCLISME .

Anoniem zei

Jij vind wel de woorden,want dat heb je weer mooi en moedig op de blog geschreven ,lieve Greet!
Steun zoeken bij elkaar is heel belangrijk in zulke momenten.
Ik zag het ook pas op tv één bij het wielerteam Leopard.
Sterkte daar!
Liefs moeder

Luc zei

erst die enge woorden "ernstige valpartij" en dan die close up van de ongelukkige ,onherkenbaar en daardoor direct weten dat het wel heel ernstig is.
Dat beeld zal os Janne en mij niet snel loslaten.
Familie , vrienden en collega's veel sterkte toegewenst.

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...