21-04-2011

Heel fijne paasvakantie!!!

Wij genieten hier samen met onze gasten van een fantastische paasvakantie! We zijn al een paar weken verwend met stralend weer en dan zijn de mensen vanzelf blij en goedgezind he! En wij genieten mee! Ik ben er zelfs een dagje mee tussenuit geglipt om te gaan kleien bij Carl'Art op de berg in Grury! Samen met Martine, vrouw van Eddy zijne maat, en de kindjes hadden we daar een super-namiddag!! Lekker in het zonnetje, heerlijk ontspannen kleien!! Wat wil een mens nog meer he? Ze hebben mooie dingen gemaakt! Binnen een paar weekjes is het gebakken en geglazuurd en geef ik het met de volgende bekenden mee naar België! En ook de lente is hier volop creatief bezig met het inkleuren van het prachtige landschap! Overal komen bloemetjes piepen en alles kleurt nog eens extra mooi in de zon! De koetjes zijn ook weer volop van de partij overal in de velden, en dat zorgt voor leven in en rond de tuin! Zalig! Een paar keer per dag passeren ze achter ons terras om te gaan drinken, en dat is altijd weer een sensatie! We zien ze nu ook goed lopen, nu we de overkant zo gesnoeid hebben!

En in de bar beleven we gezellige avonden onder vrienden en familie! Op het terras is het 's avonds na 9u nog te koud, dus kruipen we lekker gezellig binnen met z'n allen! En als de kindjes dan nog niet moe genoeg waren om te gaan slapen, deden we al eens een avondje kinder-disco! Dat was dolle pret!! Rock 'n Roll, break-dance, slowen.... ze kennen het gelijk!! En de mama's en de papa's deden vrolijk mee! Gezellige bende! Het is fijn als het onder de gasten onderling ook zo goed klikt! Dan is het elke avond gezellig samen zijn! En de kids horen we niet klagen!!

En overdag spelen ze in de tuin of gaan er een dagje op uit met het gezin! Met zulk mooi weer moet je profiteren he! Ze gaan allemaal mooi bruin gebrand weer naar huis! En de BBQ heeft deze dagen ook goed dienst gedaan! Het leek hier al wel zomer!! Een fijn voorproefje voor het grote seizoen, een test om te zien of we er klaar voor zijn! En reken maar van Yes! Zo mag het hier van mij altijd zijn! Gezellige boel! Leven in de brouwerij!!

En ik ben natuurlijk ook super-content dat ik mijn moederke nog eens een paar dagen bij mij gehad heb! Al valt het afscheid ons altijd weer opnieuw zwaar, het is toch fijn als ze hier is! We genieten dan gewoon van elkaars gezelschap, moeten geen grote uitstappen doen, elkaar tussendoor eens kunnen vastpakken is al genoeg he! Ik heb er van genoten moederke! En kijk weeral uit naar de volgende keer! Heel veel groetjes en een dikke virtuele knuffel he!! Love you! xxx

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...