19-01-2011

Van het ene feest naar het andere!!

Sinds wij terug thuis zijn van België gaan we hier van het ene feest naar het andere! Vrijdagavond waren we uitgenodigd op de nieuwjaarsreceptie van Marly s/Issy, een buurdorp waar wij onze vijvers hebben, zondagnamiddag was het nieuwjaarsreceptie in Cressy sur Somme, maandag gingen we bij vrienden op aperitief, gisteren mochten we met nog een paar andere Belgische vrienden bij onze toekomstige conculega's Alain en Evelien gaan feesten, en volgende week staan er nog een paar afspraken op het programma!! Het feesten houdt niet op!
En om dat allemaal een beetje binnen de perken van gewichtstoename te houden gaan we vrijdagavond mee doen met de avondwandeling hier in het dorp! Wie zin heeft komt tegen 17u30 naar de gebouwen van de Post in Cressy sur Somme voor een wandeling van 8km! Zeker meebrengen: een zaklamp, K-way en waterdichte laarzen!!! Ze voorspellen koud en vochtig weer die avond dus de paadjes zouden wel eens glibberig kunnen worden! Spannend! Maar volgens mij wel heel gezellig! En nadien gaan we met z'n allen driekoningengebak eten! Dat eten ze hier de hele maand januari! Galette de roi! Op elke bijeenkomst in januari komt dat op tafel!
Vandaag is het hier weer een stralende dag! Volop zon, dus Eddy is met de motor boodschappen doen, en ik ben aan het poetsen, ramen lappen, alles klaar zetten voor de gasten die vanavond gaan toekomen!! We hebben dit jaar al goed gedraaid! Fijn! Dat maakt onze winter goed!
Heel veel groetjes aan iedereen!! We stellen het goed en genieten volop van la vie en France! x

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...