14-12-2009

Het jaar "uitbollen".

Hier wordt het al aardig fris! De vriezemannen hebben ons gevonden en zijn vanaf nu elke nacht parraat! Brrrrr. Ze geven ook sneeuw voor het tweede deel deze week. Het gaat winteren! Volgens mij krijgen we garantie een witte kerst! Ook in België kondigen ze sneeuw aan he. We zullen weer over een witte Baraque Friture mogen rijden binnen een paar dagen!
En ook in de zaak wordt het nu ietsje rustiger. We hebben nog 1 gast op de kamers die blijft tot zondag, en dan is het gedaan voor dit jaar. In het restaurant kennen we nog wel piekdagen. Afgelopen zaterdag zat de keet weer stampvol! Maar door de week is het gesloten nu. We zijn het jaar boekhoudkundig aan het afronden, stocktelling aan het doen enz. Het zal wel goed geweest zijn voor dit jaar he. We hebben een heel goed jaar 2009 gehad! Als ze zo alle jaren zijn, ben ik tevreden! We sluiten af met een heel goed gevoel! Want het is toch een risico geweest om alles op te geven en te verkopen in België! Maar, geen spijt! Het gaat ons goed!
Ik ga nog wat factuurtjes nakijken! De groetjes aan iedereen, duffel jullie warm in en houd je goed en gezond! Tot binnenkort!
Eddy en Greet

Geen opmerkingen:

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...