25-11-2009

Is er een dokter in de zaal ????

Beste mensen. Dit is een oproep. Een serieuze oproep, en geen grap! Wij zijn op zoek naar een huisarts voor onze regio! Er is hier een serieus tekort aan huisartsen, en blijkbaar krijgen ze die posten met Franse dokters niet opgevuld. De voorbije jaren zijn er hier over gans Bourgogne een 40-tal artsen op pensioen gegaan of door omstandigheden weggevallen. En er zijn amper 8 nieuwe huisartsen bijgekomen. Een serieus tekort dus! En daarom onze oproep.
In Toulon-sur-Arroux, op een kleine 40 km van hier, biedt de gemeente serieuze kandidaten een volledig ingerichtte praktijkruimte met alle nodige toestellen aan. U zal er samenwerken met een Franse arts van ongeveer 35 jaar oud. Er zijn ook enkele verpleegsters en thuisverpleegsters aan de praktijk verbonden.
Bent u, of kent u iemand die de studies van huisarts met succes beeindigd heeft en druk op zoek is naar een mooie kans om uw kennis ten volle te gaan toepassen in de praktijk, wil u de drukte en heisa in België ontvluchten om in een rustige landelijke omgeving te wonen en werken.......
aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met het gemeentebestuur van Toulon-sur-Arroux in Bourgogne, Frankrijk. Wij hebben u nodig! Bourgogne heeft u nodig!!
Men zegge het voort!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...