07-11-2009

Stilte na de storm!

We hebben net weer een drukke periode achter de rug. Het is eerst vakantie geweest voor de Nederlanders, nadien de Fransen, de Engelsen en de Belgen. En van elk landje hebben we wel ons deel toeristen gehad! Logeerders en eters in het restaurant! We hebben de handen vol gehad de laatste 2 weken. En nu is het hier heeeel rustig! Stilte na de storm. Ook Gert is voor een paar dagen naar België omdat zijn kinderen vakantie hebben, dus hebben we het kot nog eens alleen.
We hebben dan van de gelegenheid gebruik gemaakt om eens wat klusjes in de privé op te knappen en eens lekker lang uit te slapen en rust te nemen! Dat mag ook wel eens he ;-)
Het weer is ook niet meer wat het geweest is. Koning winter is toch op komst denk ik. Alle bladeren zijn van de bomen, het heeft een paar dagen geregend en het is gevoelig kouder geworden! Het kon geen zomer blijven he.
Maar, we stellen het dus nog steeds goed! We zijn een heel klein beetje in onze winterslaap deze week, maar we genieten er van! Binnenkort vliegen we er weer met frisse moed tegenaan! We hebben weer wat potjes verf klaar staan en gaan dus weer wat winterklussen doen! We houden jullie op de hoogte! Groetjes en tot schrijfs!

1 opmerking:

Anoniem zei

Ja, die rust hebben jullie nu wel verdient,maar 29/11 komt de Kerstmarkt op jullie parking en dat zal hopelijk weer gezellig druk worden daar.
Lieve groeten!
moeder

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...