21-11-2009

Stoere jongens keuren in Luzy!!

Vandaag zijn we in Luzy naar de "Beestenfoor" geweest. Na de service van 's middags en voor de service van 's avonds he! Daar stonden een massa auto's geparkeerd en wij hebben achter elke ruitenwisser een flyer gestoken van de kerstmarkt! Publiciteit maken he! En het was stralend weer dus we kwamen met plezier buiten! Het was vlot 20 graden!! Genieten!Er stonden veel stoere jongens opgesteld daar zalle! Van kalfkes tot hele kolossen! Man man man, wat stond daar tussen zeg! Spijtig dat ge de geur er niet bij kunt krijgen via den blog! Puur natuur he mannen! Op den boerenbuiten!!Het zijn stoere beesten, die charolais, maar ook schattig toch he! En sommigen hebben zo'n schoon krullekes!! Ik hou echt van die beesten! Ze hebben een prachtige karakterkop! Den deze had al ne schone prijs gewonnen. Alle prijsbeesten kregen zo'n schoon tricolore lintje om! Den boer stond dan te blinken naast zijn beesten! De trots van de stal he! ;-) Maar den absolute winnaar was een imposant beest dat qua schofthoogte hoger kwam dan den boer die er naast stond! Ge kunt uw ogen niet geloven als ge langs zo'n beest staat! Dat is enorm!
Als die dat daar op dat marktje plots beu wordt...... dan gaat het onzen besten dag nog niet zijn want die loopt er gewoon overheen! Dat stopt ge met zo'n klein koordje rond die kop niet zalle! Potverdikke wat een beest! Daar zitten een paar kilo entrecôte aan zalle! Ik ben onder den indruk van zijn verschijning! Een karakterkop! En lijf naar venant!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...