01-08-2009

Allemaal talenten!

Vorige week hebben we enkele creatieve zielen over de vloer gehad! Reden genoeg om er een paar creatieve dagen van te maken dus! De kindjes hebben de juiste toon gezet! Lisa had voor haar verjaardag een knutselpakket gekregen en daar hebben ze dankbaar gebruik van gemaakt. Armbandjes, ringen, halskettingen, tekeningen......alles werd in elkaar geknutseld! We hebben ze een tijdje niet gehoord die 4 kastaars! En maandagnamiddag zijn ze bij Carla bovenop de berg mogen gaan kleien! Dat was ook dolle pret! Zowel voor de groten als de kleintjes! Lies en Tinne hebben hun creatieve zielen ook nog eens blootgelegd! Iets voor in hun nieuwe huisje, want in augustus staat er een verhuis op het programma! En de kindjes lieten hun fantasie de vrije loop. En ik kan je garanderen dat die heeeeel ver kan lopen!!! ;-) En ondertussen zaten wij lekker op terras te kletsen bij een glaasje wijn en konden we al stilaan beginnen genieten van onze vrije dag dinsdag.Maar 's avonds eerst nog eten maken voor de hele bende! Lies zorgde voor het achtergrondmuziekje op terras! Alweer een creatieve ziel! Zij schrijft zelf liedjes, al sinds haar 14e en kan ongelooflijk goed zingen! Daar horen we later nog wel wat van! Een nieuwe Vlaamse Rockgriet in de maak! Maar ook zus Tinne haar stem mag er best wezen heb ik die avond gehoord! Wie weet komt er nog een goei groepke uit voort!
En tussendoor hebben Geert en Ingrid de expositieruimte in de bar ingericht! Zij zijn vorige week op stage geweest om te leren Aquarelleren. En daar hebben ze enkele mooie werkjes gemaakt. Leek ons wel leuk om die creatieve dagen af te ronden met een tentoonstelling van hun werkjes die ze in de les gemaakt hebben. Met de nodige tekst en uitleg van de kunstenaars over de gebruikte technieken en stijlen. Al de andere gasten konden dan hun rondje wandelen tussen de kunstwerkjes en iedereen was vol lof! En dit na een weekje stage! Natuurtalenten zijn het! Ook daar gaan we nog van horen! En IK heb de eerste tentoonstelling van hen gehad he ! ;-)
Een verdiende dikke pluim voor allebei! Doe zo voort en de toekomst is verzekerd. Ik wil zeker nog vermelden dat het werk in houtskool van de hand van Ingrid is en dat dit de ALLEREERSTE keer was dat zij met houtskool werkte! Prachtig he! Ik ben jaloers!!
Bedankt alle creatieve zieltjes voor deze toffe dagen! Voor herhaling vatbaar, en ander talent is ook zeker welkom!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...