22-07-2009

Oh wat is het leven fijn als de zon schijnt !!!

Het eerste deel van juli zit er al op, en we hebben al heel veel gasten de revue zien passeren. Het is hier al gezellig druk geweest. Onze gasten genieten, en wij met hen! De zon is vaak van de partij, volop waterpret dus, late terrasjesavonden, gezellige babbels, verbroedering onder de gasten, mooie vriendschappen die ontstaan, herinneringen die bovengehaald worden met mensen die elkaar na lange tijd weer terug zien..... Het is schoon leven hier! En soms heeft er zo eens iemand zijn gitaarke bij en wordt er 's avonds op terras zelfs een mini-concertje gegeven of door de hele groep uit volle borst mee gezongen, en dan blijven zelfs de restaurantgasten eens wat langer hangen..... Het moet allemaal kunnen he ;-)
Het zusje en nichtje hebben al heel goed geholpen, nu zijn ze twee dagen naar vrienden in de Auvergne. De broer van Eddy is nog hier met een groep vrienden, en vrijdagmiddag komt mijn beste maatje met haar gezinnetje de vakantie hier doorbrengen. Lisa is vandaag jarig. Hele gelukkige verjaardag he meisje!! We zullen er dit weekend een mini-feestje voor vieren he! Je pakje ligt klaar, kom het vrijdag maar open doen! We kijken er naar uit! Het is al van maart geleden dat we mekaar nog eens "live" gezien hebben dus het gaat weer een dikke knuffel worden natuurlijk;-) Het leven is schoon in la douce France!!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...