08-07-2009

Mooi, 't leven is mooi!!

Dat is vakantie he! Genieten van het zonneke in ne supergoeie ligzetel aan de rand van een kabbelend beekske! Wat wilt ne mens nu nog meer? En dat na nen hele dag op de motor gezeten te hebben! Deze jongens hebben we een paar uurtjes niet meer gehoord! Zalig he! Ik was jaloers als ik ze zag liggen! Maar ge hebt er altijd die moeten werken he ;-)
En tussendoor eens wat pieren gaan schudden om een vislijntje int water te smijten. Want er zit wel degelijk vis op hoor! We hebben de forellekes zien zwemmen! Nu moeten we ze alleen nog aan den haak zien te slaan ;-) En dat wilt niet altijd even goed lukken!
En na het eten de avond afsluiten op het terras! Nog wat rustig nagenieten van weer ne schonen dag in Bourgogne! Wat hebben we het toch slecht he ;-)
De laatste ochtend samen met de gasten hun reisweg verder uitstippelen. Ze willen HEEL STILLEKES!! terug naar België rijden via mooie routes en dorpjes. Ondertussen heb ik vernomen dat ze weer goed en wel thuis aangekomen zijn en alles prima verlopen is! De batterijtjes zijn weer voor efkes opgeladen! En anders komt ge nog maar eens terug he mannen! Ge weet ons nu zitten, de zeteltjes staan klaar, en den Duvel staat koud ;-)
Tot ziens! En de groetjes aan de Soei!!! Volgende keer zijt gij der bij he manneke !!!




Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...