28-08-2009

We zullen doorgaan.......!!!

Ons seizoen is nog lang niet ten einde hoor! Wij blijven gasten ontvangen. De reservaties voor september blijven binnen komen. We hebben zelfs weeral enkele volle weken en dagen in het vooruitzicht! Goed he! En het blijft ook nog altijd goei weer! Nog 2 weken 26 a 27 graden! Zalig!
Overdag een spelleke kaart spelen op terras, 's avonds lekker buiten eten en nadien een trui bij aan voor de frissere "late avonden"! Het blijft zomeren! Ik noem het altijd Cressy sur Zonne!!! in plaats van Cressy sur Somme. ;-)

De gasten met kinderen, dat gaat nu wel wat minderen he nu de school weer begint! Ik wil aan alle schoolgaande jeugd daar in België heel veel succes wensen! Ne goeie start! Maar ooka aan al de mensen die meewerken aan die start van het nieuwe schooljaar. Ik heb het zelf ook enkele jaren mogen ondervinden vanop de eerste rij en daar komt heel veel werk bij kijken! Dus allemaal beentjes insmeren en er voor gaan he! Succes!!! Ondertussen mag ik beginnen aftellen naar mijne vakantie ;-) Die komt stilaan ook in zicht, nog wel in de verte, maar ik begin hem al te ruiken denk ik ;-)
Wij beginnen ons ook stilaan op de winter voor te bereiden. Vlierbessen plukken in de tuin om siroop van te maken! Elke morgend een lepeltje vliersiroop en een lepeltje honing van de bijtjes van Greet (kennissen uit de buurt), rechtstreeks uit de grote pot getapt! Lekker!
We gaan gezond de winter in! Maar eerst heel rustig aan de zomer afsluiten en aftellen naar onze vakantie! De house-sitting is weeral geregeld! We kunnen weer gerust van huis. En hebben zelf ook weer een adresje om onze vakantie door te brengen.... iedereen gerust en content!
Maar nu weer aan het werk want vanavond zitten alle kamers weer vol en voor het restaurant hebben we ook nog veel reservaties. We blijven doorgaan....... nog efkes he!!
Tot ziens!


Geen opmerkingen:

It's that time of the year again!!

Mijne dikke vriend mag ook terug buiten int zonneke staan. De winterslaap binnen is voorbij.   Alle tuin- en terrasmeubels buiten halen en a...