21-08-2009

Bakken in augustus!!!!

Amai! De hele maand augustus is het hier boven de 30 gr geweest! Wij zijn gebakken!!!! Vanaf vandaag is het hier een beetje frisser (tot dinsdag toch, want woensdag weer 30) en dus heb ik vandaag eens goed gepoetst overal! De gasten vertrokken vanmorgend en er komen er sebiet weer nieuwe bij.... We blijven bezig!Maar augustus is dus een hele warme drukke maand geweest! Vandaar dat ik niet veel geblogd heb! Het kaarske was elke dag uit! Maar natuurlijk ook een fijne drukke gezellige maand! Elke dag kamers en terras vol! We mogen niet klagen zalle!!!! we hebben fijne gasten gehad, en heel veel fijne avonden op het terras doorgebracht! En het zalig hier is, overdag boven de 30 graden, maar 's avonds na 22u een trui aan op terras! Het koelt dus heel goed af, en dan kan je ook goed slapen he. Niks plakkende hitte, lekker fris het bedje in!

En dat kan zeker deugd doen na een hele dag op de motor gezeten te hebben in een leren pak zoals de mannen van Dessel die hier een paar dagen de buurt "onveilig" zijn komen maken. Maar ze hebben vooral genoten van de rust hier! En ook de moedige fietsers die we hier deze week mochten ontvangen! Volk uit Weelde dat hier met de fiets door Bourgondië toert! En dat met die hitte! Petje af hoor! Genoeg drinken mee nemen voor onderweg, want hier zijn de terrassen niet zo dik bezaait als in de kempen hoor! ;-)En af en toe strandt er al eens bekend volk met de Mobilhome of caravan op de parking. Op weg naar het Zuiden, of soms ook al weer terug op weg naar huis. Voor een lekker steakske 's avonds in het restaurant met een goei fleske wijn er bij, en dan stillekes naar de camper voor een deugddoende nachtrust!! ;-) Wat wil een mens nog meer he?En we mochten ook broer Staf en vrouw Ingrid hier verwelkomen! Die zijn hier een paar dagen komen bekomen na hun gezamelijke verjaardagsfeestje! 50 jaar geworden allebei! Je zou voor minder een goei feestje bouwen he! Dikke proficiat! We hebben echt genoten van die dagen met jullie hier! Het was gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

Groetjes en tot ziens in België!!! Wij bakken hier nog eventjes voort ;-) De laatste drukke dagen!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...