17-04-2009

Weekje plezier met broer Jan en de kindjes!!

Jan, de broer van Eddy, is met de ganse familie de paasdagen hier komen doorbrengen. We hebben het heel gezellig gehad met allemaal samen! Vroeger woonden wij naast elkaar in België. We hebben dus ooit veel mooie momenten samen meegemaakt! En het voelde weer goed aan nu de hele bende hier weer verzameld was! De kinderen en kleinkinderen er ook bij. Gezellig! We zijn maandagnamiddag Petite Robinson nog eens onveilig gaan maken!! Er was heel veel volk! Wel 20 auto's op de parking, dat hebben we daar nog nooit meegemaakt ;-) ! Iedereen vond het een geweldig park en de kindjes hebben zich heel goed geamuseerd.
En dan bedoel ik dus wel àlle kindjes he! Maar wie zich het meest geamuseerd heeft? De grote of de kleine kindjes...... dat blijft nog maar de vraag he ;-) Het was alleszins goei weer, plezante sfeer en wat wil een mens dan nog meer he.

Jan en Chris, moemoe en vava dus voor de kleintjes, hebben zich zelf eventjes op de dansvloer gewaagd. Hier zou ons moe volgende maand haar feest voor haar 80e verjaardag moeten komen geven! Dat zou nogal een bal zijn denk ik!! Maar tzal wat ver zijn he voor heel de familie?
Een ding kunnen we zeker zeggen: petekind Warre heeft de liefde voor de motor van de peter meegekregen denk ik want hij vond het geweldig op den brommer met de mama! Dat komt goed!

2 opmerkingen:

sic zei

kindje Bert staat er ook telkens goed op !!
Greets Sic

Anoniem zei

Hai allebei, jullie leveren nog altijd goed werk daar.
Ben nog altijd trouwe bloglezer, vind het echt leuk om te lezen hoe alles verloopt. Ik hoop als ons werk aan het huis hier klaar is, dat we bij jullie de deur kunnen platlopen. vele groeten luc en sabine

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...