11-04-2009

Oeioeioei!! Vergeten te bloggen!!!

Hey beste blogger-vrienden! Nen dikke sorry is wel op zijn plaats denk ik! We hebben het zo druk gehad dat het bloggen er gewoon bij ingeschoten is!!! De eerste week van april hebben we nog zo hard gewerkt om het dak proper te maken!! Eddy heeft eerst alles met een borstel los gemaakt. Er lag een laag mos van 5 jaar op denk ik!Daarna met de tuinslang naar boven en alles goed afspuiten! Dan komt er nog wat meer los! En zo worden de goten ook meteen goed doorspoeld he! Er komt wat afval af hoor!
En om te voorkomen dat we zo elk jaar weer naar boven kunnen klimmen spuiten we er een goei laag anti-mos op. Wel met voldoende bescherming, want dit is geen gezond goedje! En als je misselijk wordt boven op de ladder..... er zijn plezanter dingen he ;-)

En nu de ladder dan toch tegen de gevel staat, kunnen we net zo goed onze "disco-bol" op de schouw plaatsen he. Dat is zo een bol die ronddraait en dus zorgt voor meer "trek" in de schouw waardoor de kachel beter gaat branden. Maar die moet dus boven op de schouw geplaatst worden. Mijne stuntman heeft gelukkig gene schrik om hoog te klimmen, want nu moet hij helemaal tot op het hoogste punt raken he! We hebben een dag voordien de ladder met silliconen vastgeplakt op het de leien zodat hij niet van het dak naar beneden schuift, want in de goot bleef ze niet liggen. Dat was geen optie dus. Ik sta beneden te kijken met de telefoon in de buurt voor als er iets gebeurd. Wat een toeren he!! Ons leven is wel spannend hoor!Een doos op zijn schouder waar de bol, vijsmachine, vijzen, silliconen, lijm..... alles zit er in en dan hup de ladder op naar boven! Maar opdracht volbracht. En ikke content dat alles goed verlopen is. Spiderman staat terug op de grond ;-) En vanaf 6 april zijn we weer overgeschakeld op zomeruren. We zijn weer alle dagen open, behalve de dinsdag natuurlijk. En we hebben al heel goed gevoeld dat het toeristische seizoen weer begonnen is! Al heel de week + elk weekend volle bak! Kamers en restaurant vol, vol, vol!!!
Nu staan we te wachten op de aankomst van broer Jan met vrouw Chris en dochters met gevolg! Die komen hier de paasdagen doorbrengen! Wordt vast geweldig leuk!! Petekind Warre op bezoek! Daar hebben we lang naar uitgekeken!
En zondag Parijs-Roubaix op de TV!!!! Geweldig!!! Supporteren voor onzen Tom he! Duimen op allemaal! En dan kunnen wij een geweldig feestje bouwen!!!!!
Tot de volgende! Ik probeer het deze keer weer iets vroeger te doen!!

1 opmerking:

Josée zei

"Van kok naar stuntman"!Inderdaad
jullie leven is hééél spannend.Die dakreiniging zal wel een mooi resultaat aan het uitzicht van de woning geven.Van mij krijg je een dikke proficiat,Eddy!
Lieve groetjes!
moeder

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...